Efterlysning

Löderup StrandbadSkapad av Anders L 2015-12-14 17:43

Var är Löderups Strandbads granar?

Under natten mellan den 12 – 13 december blev två stycken julgranar, inklusive julgransfot, belysning och julgranskulor, stulna från Torget i Löderups Strandbad.

Det var Löderups Strandbads Villaägareförening som ställde dit dessa granar lördagen den 12 december. Detta för att göra det julfint för såväl de som bor i Löderups Strandbad som för de som kommer på besök. Traditionen inleddes förra året och styrelsen har fått mycket positiv respons för detta. Nu är det tydligen någon/några som tror att granarna satts dit för att den som känner för det ska kunna ta hem dem. Den eller de personer som tillägnat sig dessa granar saknar uppenbarligen livets grundläggande värderingar.

Om det är någon som har något tips om vart dessa granar har tagit vägen, vänligen kontakta ordforande@villaagareforenibngen.se

Styrelsen för Löderups Strandbads Villaägareförening.

• Kommentarer(0)//www.villaagareforeningen.se/#post23